Новини

«Програма 18+»

«Програма 18+» - Шість короткометражок про ЦЕ
Розклад сеансів буде доступний в афіші.

У нашій програмі з гучною і виправдовиваючою себе назвою «18+» ми покажемо фільми, що зачіпають інтимну сторону нашого життя, і розглянемо приватну тему людських відносин з різних сторін.
Загальний хронометраж: 77 хвилин
Фільми озвучено українською мовою.

-1- F * CK / С * КС
Реж. Денні Морган, Великобританія, 10 хвилин
Після народження малюка молода пара намагається налагодити своє сексуальне життя.

-2- Animals / Тварини
Реж. ТьюСангард, Данія, 6 хвилин
Короткометражний мультфільм про групу людей, яка застрягла в вагоні метро. Нормальний день перетворюється на справжнє пекло, і пасажири сходять з розуму, гнані бажанням покинути вагон.

-3.- Lolz-Ita / Лолз-Іта
Реж. Кеті Боланд, Канада, 11 хвилин
Рутина малого, нудного містечка, в якому живе головна героїня фільму, здається їй страшенно сірою в порівнянні із її популярністю в соціальних мережах, адже вона - справжня зірка Instagram. Але що важливіше, віртуальне життя, повна фальші і облуди, або те невелике, що є у тебе в реальності?

-4- Chocolate Heart / Шоколадне Серце
Реж. ХаррісонАткінс, США, 7 хвилин.
Оуен ніколи не торкався теми сексу і відносин в розмові з батьками. Тим більше - після того, як вони перетворилися в кішок. Але сьогодні, за допомогою сусідської дівчини, Оуен дізнається про секс все і навіть більше.

-5- Bad Day At The Office / Поганий день в офісі
Реж. Нік Скотт, Великобританія, 10 хвилин
Фільм розповідає про звичайний день в звичайному британському офісі. Правда, в цю повсякденну рутину співробітників входять мазохізм і знущання один над одним.

-6- Pretty Boy / Красунчик
Реж. Кемерон Троуер, США, 32 хвилини
Батько дарує своєму синові Шону, ніч з повією на його вісімнадцятий день народження. Таким чином він повинен «вилікувати» свою ....
 
31.08.2020 | 11:14

КВИТКИ СУВЕНІРИ ЗНИЖКИ