Новини

Вечори французького кіно - 2019

Щорічний фестиваль найгучніших французьких кінопрем'єр. Колекцію нових та найкращих французьких фільмів глядачам по всій Україні представляють компанія «Артхаус Трафік» та Французький Інститут в Україні. У 2019 році «Вечори французького кіно» відбудуться уже вчотирнадцяте.

Програма:

18 березня 2019 - «Щось не так з тобою».

Синопис фільму: Івонн, молодий поліцейський інспектор, несподівано дізнається, що її покійний чоловік насправді був не таким уже й порядним служителем закону: виявляється, через нього невинний юнак на ім'я Антуан провів 8 років у в'язниці. Тепер Івонн намагається зробити все можливе, щоб допомогти Антуану повернутися до нормального життя.

Трейлер фільму:



19 березня 2019 - «Гаспар їде на весілля».

Синопис фільму: Переїхавши до Парижа, Гаспар довгий час відмовлявся підтримувати зв'язок з родиною, але тепер все ж наважується з'їздити у рідний дім на весілля батька. У дорозі він випадково знайомиться з ексцентричною дівчиною та запрошує її приєднатися, щоб зіграти роль його подружки. Вона ще не знає, що наступні дні їй доведеться провести посеред заповідника в оточенні дивовижних звірів та не менш чудернацьких людей.

Трейлер фільму:



20 березня 2019 - «Чесний чоловік».

Синопис фільму: Абель - останній романтик Парижа: він сповнений рішучості знову завоювати Маріанну, яка вісім років тому віддала перевагу найкращому друга Поля. Тепер, коли Поля не стало, Абелю вже ніщо не завадить повернути любов його життя... хіба що ревнивий син Маріанни, та одна чарівна, по вуха закохана в Абеля дівчина - здається, в цій історії любові навіть найбільш безневинні створіння виношують підступні плани.

Трейлер фільму:

07.03.2019 | 15:24

КВИТКИ СУВЕНІРИ ЗНИЖКИ