Новини

Choice Awards зробили виняток для «Пробудження сили»

Хоча претенденти на нагороду Critics 'Choice Movie Awards вже оголошені, асоціація Broadcast Film Critics прийняла рішення включити «Зоряні війни: Пробудження сили» в число номінантів у категорії «Кращий фільм».
 

Сьомий епізод фантастичної саги раніше не був показаний відбірникам премії, щоб ті виставили його для початкового голосування. Проте вже після того, як члени найбільшого в країні об'єднання кінокритиків побачили картину Джей Джей Абрамса, вони провели спеціальний референдум, в ході якого додали стрічку до решти проектів, претендуючих на отримання престижного призу.
 
Виключення було, втім, зроблено лише для головній номінації, тоді як склад учасників в інших категоріях залишився без змін.
 
Внесення поправок вельми незвично для Critics 'Choice Movie Awards, проте воно не є безпрецедентним. Так, у 2000 року асоціація аналогічним чином включила до списку фіналістів одинадцятий фільм. Тоді в ключовому розділі премії значився «Ізгой» Роберта Земекіса, теж вийшов пізніше попереднього голосування.
 
 
Нагадаємо, Critics 'Choice Movie Awards буде присуджуватися в 21-й раз. Лауреати цієї нагороди часто збігаються з результатами оскарівських перегонів. За останні півтора десятка років подібне відбувалося в дюжині випадків. Розбіжності нерідко спостерігаються через наявність додаткових місць у номінаціях і спеціальних категорій для комедій, екшенів і хоррорів.
 
06.12.2015 | 21:42

КВИТКИ СУВЕНІРИ ЗНИЖКИ